Benieuwd hoe de werken in Suikerpark vorderen?

Brikkerij I & II

Het woonproject Suikerpark krijgt steeds meer vorm. Er wordt door projectontwikkelaar ION goed doorgewerkt om de site van de voormalige Suikerfabriek om te toveren tot een groene buurt waar het aangenaam vertoeven zal zijn voor toekomstige bewoners en Veurnenaars. Tijd om jullie op de hoogte te brengen van het verloop van de werken in Suikerpark.

Omgevingswerken Suikerpark

De rioleringswerken en de funderingen onder de nieuwe Suikerbietstraat en het Pulppad werden afgerond. Verder zijn de rioleringswerken onder de Brikkerijstraat volop aan de gang. Vanaf 27 juni 2019 worden de nieuwe nutsleidingen langs de Brikkerijstraat geplaatst. Na het bouwverlof, rond 15 augustus, zal de bovenbouw en de afwerking van de Brikkerijstraat opgestart worden.

Gebouwen

Er werd deze week gestart met de funderingswerken van Brikkerij 1, 2 en 3. Na het bouwverlof zullen ook de paalfunderingen van de architecturale Suikertoren – dé eyecatcher van de site – geplaatst worden. Daarna beginnen we met de rioleringswerken en de vloerplaten van Brikkerij 1,2 en 3. Eens dat gebeurd is, starten we ook met de bovenbouw waardoor Suikerpark concreter vorm zal krijgen. De werken in fase 1 verlopen momenteel perfect volgens plan. Wil je op de hoogte blijven van de verdere voortgang en de recentste ontwikkelingen van de werken in Suikerpark? Neem dan regelmatig een kijkje op de blog van projectontwikkelaar ION!