INFOMARKT | Suikerpark - 14.12.2018

© ION

Ben je ook erg benieuwd naar hoe het Suikerpark er precies gaat uitzien? Dan is er goed nieuws voor jou! Op vrijdag 14 december zijn alle inwoners van Veurne tussen 15.30 uur en 18.30 uur van harte welkom op de Infomarkt van Suikerpark voor een exclusieve preview van de volgende fase van het project, namelijk de Suikertoren en het Suikerplein.

Projectontwikkelaar ION zal tijdens de Infomarkt tonen hoe de Suikertoren en het Suikerplein er zullen uitzien. De toren en het plein zullen het kloppende hart van een levendige buurt vormen. Ook het Tarragebouw, het enige gebouw dat nog overeind staat op de Suikersite, zal voor dynamiek zorgen. Deze toekomstige incubator voor startende ondernemers wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid met een extra verdieping. 

Tijdens de Infomarkt geeft ION ook meer informatie over co-housing en de duurzaamheidsmaatregelen in het project. Je zal er al jouw vragen over het project kunnen stellen. Bovendien mag je eventuele ideeën voor de verdere invulling van Suikerpark doorgeven.

Wil je aanwezig zijn op de Infomarkt? Schrijf je dan in vóór 11 december via www.veurne.be/infomarktsuikerpark of op het nummer 058 33 55 00. De Infomarkt vindt plaats in het Tarragebouw in het Suikerpark. Je vindt het naast de kantoren van politiezone Spoorkin in de Zuidburgweg.