SUIKERPARK | Schrijf je nu in voor de paasbrunch en gratis paaseierenraap!

Paasbrunch

Zondag 15 april 2018 opent ION officieel de gloednieuwe tijdelijke kinderboerderij ‘Suikerhof’ in Veurne. Hier kunnen gezinnen en wandelaars vanaf heden dagelijks een bezoekje brengen aan verschillende boerderijdieren, komen spelen met de kinderen in het speelplein of bij mooi weer in fijn gezelschap een vleesje komen grillen op de barbecuestellen.
 
Anne Dequidt, eerste schepen, zal namens het stadsbestuur van Veurne zondag om 10.00 uur het nieuwe Suikerpark officieel openstellen. In samenwerking met “Veurne@work” organiseren we voor de kinderen een gratis paaseierenraap. De paasklokken hebben honderden chocolade eitjes uitgestrooid over de site. Aansluitend kunnen jullie aanschuiven voor een lekkere paasbrunch. Wie in de loop van de dag nog extra informatie wenst over het nieuwe project dat ION in goede banen leidt op de Suikerparksite, kan steeds langslopen op de infostand van de projectontwikkelaar.

INSCHRIJVEN

Als u aanwezig wil zijn, ontvangen wij u graag op de site aan de Zuidburgweg, Veurne vanaf 9.30u. Hiervoor is enkel een korte registratie nodig via de website: www.suikerpark.be/paasbrunch.

CONTEXT

De komende tien jaar realiseert projectontwikkelaar ION op een deel van de site van de oude Suikerfabriek een volledig nieuw stadsdeel met Stad Veurne en WVI als publieke partners. Deze duurzame woonontwikkeling, Suikerpark genaamd, combineert een boeiende mix van Woonvormen, Ontspanningsmogelijkheden en Werkplekken in een unieke parkomgeving. De eerste spadesteek voor de 450 woningen wordt verwacht in het najaar 2018.

Om te voorkomen dat het Suikerpark er al die tijd onbewogen blijft bijliggen, geeft ION een deel van de site een originele, voorlopige invulling. Zo wordt op zondag 15 april een gloednieuwe, tijdelijke kinderboerderij geopend met een speelplein én een barbecuezone.