Smart Living. Een nieuw concept in de Westhoek.

Smart Living - Suikerpark - Veurne

Galerij I ligt centraal in het nieuwe Suikerpark, een ontwikkeling van ION, én vormt het sluitstuk van de eerste fase van het Suikerpark. 14 efficiënte appartementen die klaar zijn voor de toekomst dankzij de Smart Living features. De flats hebben stuk voor stuk toegang tot uitgebreide gemeenschappelijke delen zoals de tuinen, het grote dakterras en de fitnessruimte.

Smart Living in Galerij I. Word jij ook pionier in de Westhoek?

The future is now. Beheer je appartement digitaal via je smartphone of tablet. Zo bespaar je op je energiefactuur. De temperatuur in huis regel je via een handige app net zoals je verlichting, je videofoon en je slimme geluidssystemen. De tijd dat je zat te wachten op de pakjesbezorger is ook voorbij, want de digitale conciërge ontvangt je online order. 

De essentie in je appartement

Door de functioneel ingerichte gemeenschappelijk ruimtes, kan jij de ruimte in je appartement optimaal benutten. Beneden vind je een ingerichte fitnessruimte, waar je elk moment van de dag terecht kunt voor je work-out. Je hoeft dus niet eens de deur uit om te sporten. Dit in combinatie met een collectief wassalon, zorgt dat je tijde, geld en ruimte uitspaart.

Ontspannen in de deeltuin of op het dakterras?

De collectieve ruimtes grenzen aan een gezellige, gemeenschappelijke tuin voor jou en de andere bewoners van Galerij I. Die tuin krijgt in een latere fase een doorsteek naar een nog grotere deeltuin. Geniet op elk moment van de dag van de zon op het unieke dakterras met zicht op het Suikerplein, het Suikerpark én de omgeving van Veurne.

We gaan nog verder dan Smart Living

Galerij I wordt net zoals de andere deelfases aangesloten op het warmtenet in Suikerpark. Dit betekent twee grote voordelen voor de bewoners. Eerst en vooral zijn de bewoners zeker dat ze altijd de laagste prijs betalen. Naast het financiële voordeel genieten de bewoners ook van een verhoogd comfort en bieden we ook energy as a service aan: van het net tot aan de warmteafgifte-unit lossen Noven en zijn partner Fluvius eventuele problemen op. Bewoners hoeven dus niet zelf op zoek te gaan naar een oplossing. Ten slotte zijn de bewoners ook zeker dat ze een ecologische duit in het zakje doen en een verschil maken voor een gezonde en duurzame toekomst.

Dit project is in samenwerking met het Stadsbestuur Veurne en WVI. Meer informatie over Smart living en het warmtenet in Suikerpark vind je op www.suikerpark.be.